Κατηγορίες Ειδών

Αρχική  Τρόποι Αποστολής

  • Αποστολή με Courier (Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Courier ή SPEEDEX Courier) 

Επιλέξτε την Αποστολή με Courier για να παραλάβετε την παραγγελία σας, *σε μία με τρεις εργάσιμες ημέρες, στον χώρο σας (είναι ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης υπο κανονικές συνθήκες και μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το σημείο παράδοσης). Όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται καθημερινά μέχρι τις 13:00 εκτελούνται την ίδια ημέρα. Στην περίπτωση που η παραγγελία καταχωρηθεί μετά τις 13:00 λαμβάνεται ως παραγγελία της επόμενη ημέρας.

Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης και αποστολής παραγγελίας το οποίο περιέχει τον αριθμό φορτωτικής (voucher) με το οποίο εκτελέστηκε η παραγγελία σας. Πληκτρολογώντας τον αριθμό αυτό στο αντίστοιχο πεδίο στην ιστοσελίδα της courier μπορείτε να βλέπετε αναλυτικά στοιχεία για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Για αποστολές με ΕΛΤΑ Courier: https://www.elta-courier.gr/search 

Για αποστολές με SPEEDEX Courier: http://www.speedex.gr/isapohi.asp

*Από τα παραπάνω εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως καιρικά φαινόμενα, φυσικές καταστροφές, πανδημίες κ.τ.λ. 

Από τον τρόπο 'Αποστολή με Courier' εξαιρούνται όλα τα κλασικά - ηλεκτρικά πιάνα, σετ ντραμς ηλεκτρονικές ή αναλογικές Drums, καθώς και όλες οι παραγγελίες που υπεβραίνουν τα όρια ογκομέτρησης.

Άρνηση Παραλαβής:
Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής, αδιαφορίας παραλαβής της παραγγελίας ή όμοιας κακόβουλης πράξης από την πλευρά του πελάτη,
η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα προσφυγής στη δικαιοσύνη προκειμένου να διεκδικήσει ζημίες που ενδεχομένως να έχουν προκύψει
ως αποτέλεσμα ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας του πελάτη.

  • Με Πρακτορείο Μεταφορών 

Η παραγγελία σας θα σας αποσταλεί με ένα από τα συνεργαζόμενα με την εταιρεία μας  πρακτορεία. Με την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ηλεκτρονική ενημέρωση (e-mail) με τα στοιχεία επικοινωνίας του πρακτορείου. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής μέσω πρακτορείου της αρεσκείας σας σε όλη την Ελλάδα.

Για παραγγελίες μεγαλύτερης αξίας των 1.000,00 ευρώ τα μεταφορικά με Πρακτορείο είναι δωρεάν. 

Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία σας θα εκτελεστεί αφού ολοκληρωθεί η κατάθεση των χρημάτων σε τραπεζικό μας λογαριασμό. Προκειμένου να επισπευτεί η διαδικασία παρακαλούμε όταν κάνετε την κατάθεση στείλτε μας με email στο info@musicpower.gr αντίγραφο του καταθετηρίου ή καλέστε μας τηλεφωνικώς για την επιβεβαίωση της κατάθεσης στο 23510-22777 σε ώρες λειτουργίας καταστημάτων. Παρακαλούμε επίσης να σημειώσετε πάνω στο καταθετήριο τον αριθμό παραγγελίας που αυτό αφορά.

  • Παραλαβή από Κατάστημα 

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα της εταιρείας μας στην Κατερίνη επί της οδού Τερζοπούλου 41 - Τ.Κ.60100, χωρίς καμία επιβάρυνση μεταφορικών, σε ώρες λειτουργίας καταστημάτων.